Herkut

Helmessä leivotaan joka päivä

marjarahkapulla. suklaakakku.


Jokainen aamu alkaa pullataikinan teolla. Päivittäin leivomme korvapuustia, voisilmiä ja vaniljaisia pullia. Kauden mukaan teemme myös vaihtuvia erikoispullia, marja- ja rahkapullia.

Joka päivä myös leivotaan ja rypytellään Helmen omat karjalanpiirakat ja uunikuumina ne voidellaan sulalla voilla – kuten on aina tehty.

Teemme päivittäin meheviä makeita piirakoita, joita tarjoillaan tuhdin vaniljakastikkeen kera. Vitriinistä löytyy myös suolaisia piirakoita, täytettyjä leipiä ja monia muita tuotteita. Kaikkea saa ostaa meillä paikan päällä nautittavaksi tai mukaan viemiseksi.

Herkkuhetket on taattu!

Kaikki herkut ovat laktoosittomia, paitsi suklaata sisältävät tuotteemme. Meiltä voit myös tilata kaikki tarjottavat juhliisi. Meillä on vankka kokemus isommistakin juhlista ja autamme sinua mielellämme loihtimaan maistuvan pitopöydän.

Tilaukset kannattaa jättää jo hyvissä ajoin, kuitenkin aivan viimeistään 7 vrk aikaisemmin. Sesonkiaikana, kuten koulujen päätös ja joulu kannattaa tilaus jättää mahdollisimman ajoissa, sillä joudumme usein sulkemaan tilauskalenterit jo aikaisemmin.

Tutustu alla hinnastoomme. Otamme tilauksia vastaan puhelimitse ja paikan päällä Helmessä.

Huomaathan, että haluamme palvella hyvin aina ensisijaisesti asiakkaat paikan päällä ja puhelimitse, joten emme valitettavasti ehdi ottamaan tilauksia vastaan somessa tai sähköpostitse.

voisilmäpulla.

Lataa koko hinnastomme täältä